930 x122 grota rece

    international

    Interul vrea in semifinala Cupei

    Pitesti. 17 noiembrie 2009. FC International.
    Antrenorul gruparii International Curtea de Arges, Stefan Stoica, a declarat, luni, ca va incerca sa se califice in semifinalele Cupei Romaniei, chiar daca in meciul cu FC Vaslui va utiliza cativa jucatori tineri, dar si pe altii care au evoluat mai putin.”Mergem la Vaslui sa ne jucam sansa si, asa cum am zis, o sa introduc cativa tineri, precum si jucatori care au evoluat mai putin. Cu toate acestea, sper sa facem un joc frumos. Nu imi este teama de nicio echipa, am mai spus-o si o repet. Suntem o formatie cu identitate, cu un ritm bun de joc. La momentul actual, International Curtea de Arges poate sa puna probleme oricarei echipe din Liga I”, a spus Stefan Soica.
    Tehnicianul nou-promovatei se va baza la Vaslui pe un lot format din Arcaba, Pampea, Gabriel Matei, Dan Matei, Viera, Chiriches, Ratiu, Neagu, Bacila, Ciucur, Vezan, Voiculet, Stan, Lazar, Zagrean, Itu, Menassel si Claudiu Ionescu. Totodata, in perspectiva meciului cu FC Vaslui, Stoica nu se va putea baza pe accidentatii Radut, Izvoranu, Abiodun si Stoianof, dar nici pe Frasineanu, care este suspendat. De asemenea, Kone este convocat la echipa nationala.
    FC Vaslui va intalni International Curtea de Arges, miercuri, de la ora 18:15, intr-un joc din sferturile Cupei Romaniei. Sursa liga2.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90