New Profesional Consult 930 x 122

fcarges

Invinsi, dar inca lideri

Cluj. 21 noiembrie 2009. FC Arges.
FC Arges a pierdut cu scorul de 2-0 partida de astazi disputata pe terenul Universitatii Cluj, echipa aflata si ea in lupta pentru promovare. Ambele goluri au fost marcate de atacantul ardelenilor Lemnaru, primul dintr-o pasa a lui Machado iar cel de-al doilea dintr-o greseala a aparatii pitestene. In ciuda acestei infrangeri FC Arges rame in continuare lidera cu 28 de puncte in seria 2 a ligii secunde. La finalul partidei antrenorul alb-violetilor Ionut Badea a declarat ca echipa ardeleana a fost mai motivata si mai agresiva in teren, fapt care le-a adus victoria: „Nu a fost un joc de foarte buna calitate.Clujenii au invins deoarece au dat dovada de foarte multa agresivitate in teren”.
Pitestenii nu au contat pe Bazzi, Doman si Voicu. In schimb, suspendarea de sapte etape a lui Voiculet a fost redusa la doua, atacantul fiind disponibil pentru meciul de pe Somes.
Victoria in fata liderului mentine echipa “sepcilor rosii” in lupta pentru promovare. Cristi Dulca antrenorul „U” Cluj a declarat: „Sunt foarte bucuros de aceasta victorie, vreau sa ii felicit pe jucatori. Importanta este victorie, desi eu sunt constient ca am facut mai multe greseli. Am aflat abia aseara târziu ca il pot folosi pe Machado. Nu prea s-a vazut ca a stat Walter pe banca tehnica, a fost dorinta lui sa simta iarna din teren. Cu echipele care sunt in fruntea clasamentului am observat ca jucam mai bine”
Dulca nu a contat pe Nitu, Ungurusan (suspendati), Cojocnean si Huvos (accidentati). In schimb, Machado a fost apt de joc, Comisia de Recurs a FRF reducând la doua etape suspendarea atacantului brazilian pentru „rosul” de la Petrosani.
Echipele:
„U” CLUJ: Hutan – Baiano, Szilagyi, Teusan, Musat – Ad. Popa, Ionescu, Iacob, Tene – Lemnaru, Machado. Antrenor: Cristi Dulca.Rezerve: Farcas – Soporan, Busca, Iuhas, Danciu, Voican, Dolha.
FC ARGES: Bosneag – V. Stan, D. Balasa, Lacusta, I. Poenaru – Al. Popa, I. Tames, M. Cârstoiu, Nastasie – Dulcea, Voiculet. Antrenor: Ionut Badea. Rezerve: V. Coca – I. Cazan, G. Zaharia, R. Boboaca, Ivanica, Beuran, A. Panait.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90