930 x122 grota rece

serea

Ionica Serea retinut 24 de ore de DNA Pitesti

Pitesti. 28 aprilie 2010.
Fostul arbitru, Ionica Serea a fost retinut 24 de ore de catre procurorii DNA Pitesti in cazul de coruptie initiat in urma cu un an, pentru luare de mita, fiind dus in arestul Politiei Judetene Arges.

 

Centralul focsanean este cercetat in dosarul soldat cu retinerea mai multor nume importante, cum ar fi patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, fostul presedinte al CCA, Gheorghe Constantin, dar si mai multi arbitri printre care Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean si Marcel Savaniu. Serea va face recurs impotriva deciziei de retinere, in timp ce procurorii care instrumenteaza cazul vor cere mandat de arest pentru urmatoarele 29 de zile.
Ionica Serea a fost exclus de pe lista FIFA in 2005, iar pe 30 aprilie 2009, dupa o sedinta in regim de urgenta a CCA, cavalerul fluierului a fost dat afara din arbitraj. El a fost acuzat ca a trântit partida Dinamo-FC National, acordand doua penalty-uri dinamovistilor si eliminând doi jucatori de la echipa adversa. De atunci, Serea a mai gresit grav si in alte partide, insa cariera lui s-a sfarsit cand a refuzat doua penalty-uri lui FC Vaslui in semifinala Cupei din 2009, pierduta cu CFR Cluj.Dupa acest episod, Ionica Serea a ajuns sa fie paznic la un penitenciarul din Focsani.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90