930×122 CAPRA 5

ionuț lupescu

IONUȚ LUPESCU, EVENIMENT ÎN PITEȘTI

Ionuț Lupescu, eveniment în Pitești. Ionuț Lupescu a fost astăzi în Pitești pentru a-și prezenta oficial și în Argeș candidatura pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Evenimentul s-a desfășurat la un cunoscut hotel din zona centrală a municipiului.

Citiți și: CRISTIAN GENTEA VOTEAZĂ PENTRU LUPESCU

Lupescu s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai sportului argeșean. Alături de Ionuț Lupescu s-a aflat și Constantin Gâlcă.

Candidatul pentru șefia FRF a vizitat și Primăria Pitești, purtând discuții cu reprezentanți ai municipalități, și baza sportivă ACS Viitorul Argeș Alexandru Duminică.

”Vreau ca până la sfârșitul anului să ajung în Parlament cu o lege care să creeze condițiile pentru dezvoltarea sportului. Sunt foarte încrezător că voi avea succes. (…) Sportul trebuie să devină o prioritate la nivel național.

Le-am transmis oamenilor de fotbal din Argeș că am de gând să îmi folosesc toată credibilitatea, acumulată atât ca jucător, cât și ca oficial al UEFA, pentru a convinge decidenții politici să ne așezăm la masă și să facem împreună legi de susținere pentru sport.”, a afirmat Ionuț Lupescu.

Printre altele, ca fotbalist, Ionuț Lupescu a jucat pentru echipa națională a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990 și 1994. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, a fost antrenor, director general al Federației Române de Fotbal, iar din anul 2008 este membru al Comitetului Tehnic și de Dezvoltare al FIFA.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90