Posada 930 x 122

ionuț lupescu

IONUȚ LUPESCU, EVENIMENT ÎN PITEȘTI

Ionuț Lupescu, eveniment în Pitești. Ionuț Lupescu a fost astăzi în Pitești pentru a-și prezenta oficial și în Argeș candidatura pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Evenimentul s-a desfășurat la un cunoscut hotel din zona centrală a municipiului.

Citiți și: CRISTIAN GENTEA VOTEAZĂ PENTRU LUPESCU

Lupescu s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai sportului argeșean. Alături de Ionuț Lupescu s-a aflat și Constantin Gâlcă.

Candidatul pentru șefia FRF a vizitat și Primăria Pitești, purtând discuții cu reprezentanți ai municipalități, și baza sportivă ACS Viitorul Argeș Alexandru Duminică.

”Vreau ca până la sfârșitul anului să ajung în Parlament cu o lege care să creeze condițiile pentru dezvoltarea sportului. Sunt foarte încrezător că voi avea succes. (…) Sportul trebuie să devină o prioritate la nivel național.

Le-am transmis oamenilor de fotbal din Argeș că am de gând să îmi folosesc toată credibilitatea, acumulată atât ca jucător, cât și ca oficial al UEFA, pentru a convinge decidenții politici să ne așezăm la masă și să facem împreună legi de susținere pentru sport.”, a afirmat Ionuț Lupescu.

Printre altele, ca fotbalist, Ionuț Lupescu a jucat pentru echipa națională a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1990 și 1994. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, a fost antrenor, director general al Federației Române de Fotbal, iar din anul 2008 este membru al Comitetului Tehnic și de Dezvoltare al FIFA.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066