New Profesional Consult 930 x 122

    eftimie_dacia

    Iordan Eftimie a debutat cu dreptul la CS Mioveni

    Iordan Eftimie a debutat cu un rezultat de egalitate în deplasare ca antrenor principal al CS Mioveni. Echipa sa a încheiat cu scorul de 1-1 (0-0) partida disputată astăzi la Târgu Mureș, cu FCM.

    Primii care au marcat au fost gazdele, în minutul 68, prin Peteleu. CS Mioveni a egalat în prelungirile meciului, în minutul 90+3, autorul golului fiind Panait. Jocul s-a disputat în cadrul etapei a 27-a a Ligii II, seria a doua.

    Amintim că zilele trecute Iordan Eftimie a preluat echipa de la Flavius Stoican, la serviciile căruia CS Mioveni a renunțat după eșecul din etapa precedentă, de pe teren propriu, cu FC Argeș.

    Cât despre FC Argeș, echipa alb-violetă nu a jucat în această etapă. Piteștenii au obținut 3 puncte prin victoria cu 3-0 la masa verde în fața Unirii Alba Iulia, echipă care, din motive financiare, s-a retras din campionat.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3