EcoMoto 930×122

    anton-kazarnovski

    Israelianul Anton Kazarnovschi vrea să ducă Piteştiul în semifinale

    Cel mai bun jucător al meciului de duminică seara, dintre BCM U Piteşti şi CSU Sibiu, terminat cu victoria gazdelor la 13 puncte diferenţă, a fost israelianul Anton Kazarnovschi. Acesta a declarat că doreşte să califice pe BCM în semifinalele Cupei României, dar şi în semifinalele campionatului! Baschetbalistul adus în această vară la Piteşti a mai jucat la Bayern Munchen şi Maccabi Tel Aviv, astfel că e obişnuit cu performanţa!

    24 de puncte, 13 recuperări şi două pase decisive, plus cel mai bun indice al eficienţei, 34, iată datele care l-au desemnat pe baschetbalistul israelian drept cel mai bun jucător al meciului BCM U Piteşti – CSU Atlassib Sibiu 86-73. Beneficiind de apatia lui Vujacic, care a evoluat răcit, Anton Kazarnovski a impresionat, fiind foarte eficient nu numai la aruncările libere şi la cele de la semidistanţă, ci şi de la 3 puncte, deşi el joacă pe postul de pivot! Graţie acestei prestaţii, Anton Kazarnovski a fost introdus în echipa etapei.

    La finalul meciului, Anton Kazarnovski a declarat pentru site-ul www.dabaschet.ro că „Suntem pe drumul cel bun, jocul e în creştere şi vom progresa de la meci la meci. În Cupă ne aşteaptă confruntarea cu Dinamo din sferturi, nu va fi deloc uşor, dar sper să ne calificăm în Final Four, iar în campionat îmi doresc o clasare în primele cinci locuri, nu mai jos”.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3