EcoMoto 930×122

fc arges

Jean Vlădoiu anunță că FC Argeș a primit pentru Malele o ofertă uriașă

Jean Vlădoiu anunță că FC Argeș a primit pentru Malele o ofertă uriașă.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Angolezo-elvețianul Cephas Malele, atacantul lui FC Argeș, este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 și este pe lista celor de la FCSB și CSU Craiova.

Atacantul de 27 de ani mai are contract cu FC Argeș până la finalul acestui sezon, iar piteștenii fac eforturi pentru a-l păstra și în sezonul viitor, după cum a spus astăzi și primarul Cristian Gentea. Însă Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a dezvăluit ce ofertă i-a făcut clubul vârfului cu 11 goluri în acest sezon.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

„Va fi o pierdere mare dacă nu va semna cu noi! Este profesionist și este liber să aleagă orice echipă își dorește. Noi i-am făcut o ofertă, din ce știu, foarte bună pentru fotbalul argeșean. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului argeșean să facem o ofertă la un asemenea nivel.

Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut datoria față de băiat. Este unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a avut Argeșul în ultimii ani. Ni-l dorim în continuare, dar este numai la latitudinea lui dacă va rămâne în continuare”, a spus Jean Vlădoiu la Pro X.

Foto: fcarges-pitesti.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • George spune:

    Eu vă citesc oricum dar intre titlul și conținutul articolului e o diferență enormă…
    Dumneavoastră la câți cititori aveți nu e nevoie să uzați de senzațional.
    Stimă

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90