EcoMoto 930×122

fc arges

JUCĂTORII LUI FC ARGEȘ AU IEȘIT CU MINGEA PE STRADĂ

FC Argeş 1953 şi-a promovat astăzi într-un mod inedit primul meci pe care îl va disputa, mâine, la reluarea sezonului competițional în Liga a IV-a.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Câțiva dintre jucătorii lui Mihai Zanfir, purtând tricouri alb-violete, au jonglat cu mingea în buricul Piteștiului, pe Strada Mare, în zona magazinului Trivale. Fundalul sonor a fost asigurat de Gabriel şi Radu Ştefănescu, tatăl și fiul care au impresionat o țară întreagă în emisiunea de pe Pro TV Românii au Talent. Cei doi au interpretat într-o manieră originală imnul clubului.

De asemenea, fotbaliştii le-au împărţit trecătorilor flyere cu date despre partida de mâine. Relu Ancuţa şi Ilie Bărbulescu au fost şi ei prezenţi.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Meciul de mâine se anunță fi unul de mare luptă, piteștenii urmând să-și întâlnească adversarul direct pentru promovarea în Liga a III-a, Unirea Bascov. Acest adevărat derby al primelor două clasate se va desfăşura de la ora 11:45, pe stadionul Ştrand, prima casă a clubului alb-violet. Intrarea pentru public este liberă.

La derby-ul de mâine FC Argeş 1953 va readuce în iarbă foste glorii alb-violete, Vali Năstase, Constantin Schumacher, Cristi Bratu şi Adrian Neaga, sub comanda antrenorului Mihai Zanfir. Va fi primul meci oficial în care echipa va îmbrăca noul său echipament, o replică a celebrelor dungi din anii ’70.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90