EcoMoto 930×122

fc-arges

Jucătorii de la FC Argeş, puşi pe liber!

Clubul FC Argeş, una dintre emblemele sportului argeşean, a mai făcut astăzi un pas spre faliment. Nicolae Enoiu, administratorul judiciar care se ocupă de soarta clubului intrat în insolvenţă, a anunţat că jucătorii au primit hârtii în baza cărora sunt liberi să se antreneze cu ce echipă vor.

În acest fel, jucătorii nu mai pot depune memorii să devină liberi de contract. Mai mult, echipele care îi vor prelua vor trebui să achite către FC Argeș un anumit procent din suma de achiziţie, pentru formarea jucătorilor.

Cum situaţia este tot mai încurcată, iar datoriile depășesc 1 milion de dolari, falimentul clubului ar putea fi pronunţat în septembrie. Între timp, autorităţile locale au pregătit o „clonă”, transformând SCM Piteşti în FCM Argeş Piteşti, echipa urmând să evolueze în liga a III-a de fotbal a ţării. Poate că această nouă echipă va prelua cât de curând şi palmaresul lui FC Argeş, care pare tot mai evident că se îndreptă spre un final dureros.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90