930×122 CAPRA 5

Youssouf Kamara a plecat la Pandurii

Kamara muncea la negru! Ivorianul si-a reziliat contractul si a plecat la Pandurii

Pitesti.03 noiembrie 2009. FC Arges.
Ivorianul Kamara muncea de cateva luni la negru pentru FC Arges! Deoarece clubul nu i-a mai platit dreptul de sedere in tara, respectiv viza si contractul de munca, neavand astfel drept de joc, Youssuf Kamara si-a reziliat contractul cu gruparea alb-violeta. Din cauza acestor probleme legate de viza, conform legilor in vigoare, jucatorul risca chiar inchisoarea.
Din fericire pentru fotbalistul ivorian, acesta va putea sa ramana in Romania si sa joace, Kamara semnand astazi un precontract pe doi ani cu Pandurii Tg. Jiu, formatie care ocupa locul 10 in liga intai. Kamara se va prezenta la echipa vineri, urmand ca de luni sa inceapa antrenamentele. „E un jucator pe care il urmarim de mult timp si suntem bucurosi ca am reusit sa-l aducem. Vrem sa-i cream toate condiţiile antrenorului Ciobotariu. Acum e rindul lui sa ne arate ca se poate mai mult“, a declarat Viorel Temelescu, managerul pandurilor.
Kamara a mai evoluat inainte de a veni in Rominia pentru ASEC Mimosas, AC Bellinzona si Napoli.Ivorianul va putea juca pentru prima data pentru noua echipa din iarna.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90