Donaris 930 x 122

adelina mihalcea

KARATISTĂ DE SUCCES ÎN PITEȘTI: VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ ȘI NAȚIONALĂ

În vârstă de 16 ani, Adelina Mihalcea, elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Piteşti, îşi împarte timpul liber între pasiunea pentru karate şi pasiunea pentru muzică şi desen. Este legitimată la clubul sportiv Impression 2, acolo unde face karate de la 10 ani.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

,,Îmi doream să practic un sport, însă nu ştiam ce să aleg. Am încercat mai multe, iar în cele din urmă m-am oprit la karate. Mi-am dorit să fac performanţă în acest domeniu şi spun eu că am reuşit. Mă antrenez de 3 ori pe săptămână, câte două ore pe zi. Dacă urmează un concurs antrenamentele sunt ceva mai intense.

Am participat la o mulţime de competiţii, de la care m-am întors mereu cu câte un premiu. Printre cele mai importante se numără locul 2 la Campionatul Mondial din Ungaria în 2014 la proba kumite, titlul de vicecampioană naţională la aceeaşi secţiune tot în 2014, iar în 2013 la Campionatul Mondial desfășurat în România 2013 – locul 3 la proba kata individual şi locul 2 la kata pe echipe.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Îmi place mult şi muzica rock. De ceva timp iau lecţii de canto la Şcoala Populară de Arte şi Meserii.

În trecut am făcut parte chiar şi dintr-o formaţie, se numea Anarchy Addiction, dar, din păcate, s-a destrămat. Atunci când am timp îmi place să mă relaxez şi desenând.’’, spune Adelina Mihalcea pentru ePitești.

Deşi iubeşte sportul, muzica şi desenul, Adelina nu îşi doreşte o carieră în niciunul dintre aceste domenii. Marea ei dorință din punct de vedere profesional este să devină farmacistă. Ne precizează că îi plac mult chimia şi biologia.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90