930 x122 grota rece

Anton_Kazarnovski_germ

Kazarnovski, tras pe linie moartă

Bătaia încasată aseară de BCM U Piteşti în meciul cu CSU Sibiu va avea şi o victimă: ruso-israelianul Anton Kazarnovski este pe făraş, din cauza jocului foarte slab prestat în ultimul timp. El nu va mai evolua deloc atâta timp cât la echipă mai este antrenor Tudor Costescu. De asemenea, toţi baschetbaliştii din lot au conturile blocate pe o perioadă nedeterminată.

Fanii echipei piteştene nu vor mai da ochii cu Kazarnovski pe teren, atâta timp cât Tudor Costescu va mai fi antrenor la BCM U Piteşti! Este promisiunea pe care chiar tehnicianul a făcut-o la conferinţa de presă de după meciul pierdut cu CSU Sibiu, enervat de jocul sub aşteptări al ruso-israelianului. „Nu mă aşteptam la o evoluţie aşa de slabă din partea lui Kazarnovski! Din şase partide oficiale jucate, în una singură a evoluat bine. Are, din păcate, o atitudine care subminează moralul echipei. Are cea mai mare valoare a contractului, are un CV impresionant, dar este inadmisibilă evoluţia lui! Căutăm soluţii pentru înlocuirea lui, iar dacă nu se va putea face nimic, prefer să nu îl mai folosesc”, a declarat, supărat, Tudor Costescu.

Kazarnovski a avut, într-adevăr, o evoluţie departe de ceea ce se aştepta de la el în vară. În ciuda faptului că anul competiţional trecut nu a jucat nicio partidă în Israel, conducerea clubului piteştean îşi punea mari speranţe în Kazarnovski, datorită CV-ului acestuia impresionant, pe care erau trecute câteva echipe de mare valoare din baschetul european, din Israel şi Germania. În meciul cu Sibiul, Kazarnovski a avut o medie a eficienţei extrem de modestă, 7! A stat 27 de minute şi jumătate în teren, timp în care a ratat tot la aruncările de la distanţă şi semidistanţă! Doar la „libere” a stat mai bine, transformându-le pe toate patru de care a beneficiat. În schimb, ca pivot, a avut doar cinci recuperări în acest meci, foarte puţin pentru un jucător de talia lui. De exemplu, Velickovic, care e extremă, a recuperat mult mai mult de sub ambele panouri!

Chiar dacă Anton Kazarnovski a fost găsit principalul vinovat pentru ambele înfrângeri de pe teren propriu ale echipei BCM U Piteşti, nici ceilalţi baschetbalişti nu pot sta liniştiţi. Asta, deoarece antrenorul Tudor Costescu a luat o măsură extremă! „Până să discut cu cei din conducerea clubului, am luat decizia de a bloca toate plăţile către echipă indiferent ce se întâmplă în următoarele meciuri şi să găsim alţi jucători, mai pe profilul nostru, în locul celor care au dezamăgit”, a declarat franc, aseară, tehnicianul piteştenilor. Cu alte cuvinte, toţi sunt liberi să plece, toţi sunt de înlocuit!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90