930 x122 grota rece

    Iordan_portar_Severin

    Killerul Mioveniului din Cupa României e piteştean!

    CS Mioveni a produs una dintre surprizele neplăcute ale 16-imilor de finală ale Cupei României, fiind eliminată la penalty-uri de către divizionara secundă Gaz Metan Severin. Portarul Alex Iordan, care a apărat şuturile de la 11 metri ale lui Ayza şi Tănasă, este piteştean get-beget, şi-a făcut junioratul la Aripi Piteşti şi în copilărie a ţinut cu FC Argeş, nicidecum cu Dacia Mioveni!

    Alex Iordan a reuşit să pareze două lovituri de la punctul cu var, o performanţă destul de rară chiar şi pentru un portar cu experienţă. Se pare, însă, că goalkeeper-ul severinenilor a avut o motivaţie în plus: „Nu mă leagă nimic de Mioveni, eu am făcut junioratul la Aripi şi ţineam cu FC Argeş când eram mic. Apoi am jucat la Caracal”, a spus eroul celor de la Gaz Metan Severin, singura echipă din Liga a II-a care nu a încasat încă niciun gol, în primele cinci etape!

    Mioveniul dă piept azi cu campioana
    Pentru CS Mioveni, timpul pentru lins rănile s-a scurs rapid, deoarece urmează o perioadă infernală de jocuri, cu Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi Rapid Bucureşti! Astă seară, de la ora 21:30 (în direct la Digisport1), formaţia pregătită de Mihai Stoichiţă şi Telu Stancu va înfrunta campioana ţării, Oţelul Galaţi, în deplasare. După ce au fost menajaţi pentru meciul din Cupa României, titularii Dică, Neaga, Mărgăritescu, Tănasă sau Voicu vor reveni pe teren şi vor încerca să producă surpriza, beneficiind şi de scandalul de la Galaţi din aceste zile, când managerului Marius Stan i se reproşează deconturi ilegale de bani. „S-a mai întâmplat ca echipele mici să producă mari surprize şi sper ca şi noi s-o facem. Trebuie să recunoaştem că Oţelul este favorită clară a acestui joc, însă meciul începe de la 0-0. Cel mai important lucru este să nu pierdem, întrucât avem mare nevoie de puncte”, a declarat artizanul victoriei din meciul cu Sportul, de etapa trecută, antrenorul de ocazie Răzvan Tunaru.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3