930×122 CAPRA 5

fortuna poiana campina

minge

LA SCM PITEȘTI E JALE MARE!

În această după-amiază s-a desfășurat o nouă etapă în Liga a III-a la fotbal.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

În derby-ul etapei din seria a șasea SCM Argeșul Pitești, club finanțat de Primărie, a întâlnit pe teren propriu Fortuna Poiana Câmpina. Piteștenii au pierdut cu 2-0. Oaspeții au marcat în minutele 43 și 56. În urma acestei înfrângeri SCM a făcut rocada în clasament cu Fortuna, pierzând locul 2. SCM a rămas cu 41 de puncte, coborând pe locul 3. Pe 2 au urcat oaspeții de azi, cu 42 de puncte. Lider al seriei a rămas Chindia Târgoviște, care a remizat, scor 0-0, la Conpet Ploiești. Târgoviștenii conduc în clasament cu 44 de puncte.

Cealaltă echipă argeșeană care evoluează în Liga a III-a, Atletic Bradu, a obținut victoria, cu 2-1, în deplasare la Avântul Reghin.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei Otineanu spune:

    Mai multe stiri din sport va rugam. Avem destule echipe si sportivi argeseni despre care se poate scrie. Pitestiul fost oras european al sportului in care sportul tinde sa dispara? Nu vreau sa cred asta!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90