930×122 CAPRA 5

caius

Lecție de VOINȚĂ! Jucătorii lui FC Argeș să ia notițe!

Abonament pe viață pentru cel mai fidel suporter al lui FC Argeș!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Caius este cel mai fidel suporter al echipei FC Argeș Pitești!

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Nefiind de fel din Argeș, acesta vine cu trenul la meciurile de la Pitești tocmai de la o distanță de 170 de kilometri, din Dâmbovița!

Iar în deplasări este nelipsit! De exemplu, la un meci recent al lui FC Argeș la Botoșani, Caius a fost singurul suporter alb-violet!

Nu contează cât îl costă deplasările, nu contează vremea, contează doar iubirea sa pentru FC Argeș! Spune că s-a îndrăgostit de această echipă în perioada în care actualul antrenor, Bogdan Argeș Vintilă, era portar al echipei din care mai făceau parte nume grele precum Jean Barbu.

Clubul i-a făcut lui Caius o surpriză și i-a dăruit un tricou personalizat și un abonament pe viață la meciurile echipei FC Argeș din Trivale.

Aici toată povestea celui mai înfocat suporter al echipei alb-violete, în imagini:

Sursă video: Facebook/Fotbal Club Argeș Pitești

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Cristian spune:

    Bravo!!! Felicitari!!!Sunt din Botosni si vreau sa va spun ca l-am remarcat in tribuna atat meciul trecut pe care l-am avut acasa cu Fc Arges cat si in meciul castigat de echipa dumneavoastra cu Fc Botosani cand ati intrat in play of. Am incercat sa ajung la el sa-l felicit atunci insa a disparut destul de repede. Felicitari Caius!!

  • Rogozea spune:

    Felicitări ptr Caius și pentru ideea de a i se oferi abonamentul.Ce calculați greșit e distanta,care este dus întors.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3