930×122 CAPRA 5

ianovschi

Leonte schimat cu Silvasanu

Pitesti. 22 februarie 2010.
Dupa 20 de ani in care a coordonat Centru de Copii si Juniori al FC Arges, antrenorul Mihai Ianovschi a fost inlocuit la conducerea centrului cu Dan Silvasanu. Decizia a fost luata de presedintele clubului FC Arges, in urma unei sedinte care a avut loc pe data de 18 februarie.
Motivul invocat este acela ca Mihai Ianovschi este cel care a ajutat si permis echipei FC International sa joace pe stadionul Niocolae Dobrin, arena sportiva detinuta de primaria Pitesti, nu de Clubul FC Arges, si care poate fi inchiriata de diferite cluburi si acociatii sportive pentru diverse competitii.
Mihai Ianovschi a fost numit in aceasta functie, de coordinator al Centrului de Juniori, in ianuarie 1990, de un comitet director format la acea vreme din Dobrin, Carstea, Stancu si Speriatu.
Familia Ianvoschi se poate identifica cu istoria clubului alb-violet dupa ce vreme de aproape 90 de ani, trei generatii de antrenori, de la bunicul Leonte Ianovschi, la fiul Mihai Ianovschi, pana la nepotul Mihaita Ianvoschi si-au dedicate viata antrenoratului la FC Arges, in special Centrului de Copii si Juniori. Leonte Ianovschi, cel dupa care s-a dat si numele Centrului, a fost, timp de 40 de ani, antrenor aici, Mihai Ianovschi activeaza de 37 de ani iar Mihaita Ianovschi, fiul lui Mihai si nepotul lui Leonte, de 12 ani.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90