EcoMoto 930×122

academica

minge

LIDERUL, UMILIT ÎN PITEȘTI! ACADEMICA A CĂLCAT SĂGEATA ÎN PICIOARE!

Cu puțin timp în urmă s-au încheiat meciurile etapei a șasea a Ligii a II-a la fotbal. În seria I ACS Academica Argeș Pitești a întâlnit pe teren propriu liderul Săgeata Năvodari, în timp ce în seria a II-a CS Mioveni a jucat în deplasare cu FC Olt Slatina.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Academica a învins categoric, cu 3-0 (1-0), prin golurile înscrise de Vițelaru în minutul 34, de Vențer în minutul 74 și de Olariu în minutul 88, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul central pentru un henț în careu. Și CS Mioveni și-a adjudecat toate cele trei puncte puse în joc. Elevii lui Claudiu Niculescu s-au impus cu 2-0 (1-0). Au marcat Galan în minutul 18 și Vintilă în minutul 86.

În următoarea etapă a Ligii a II-a, programată pentru sâmbăta viitoare, ACS Academica Argeș Pitești va întâlni în deplasare pe CS Balotești.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90