NOR CURIER 930X122

fc_arges_jucatori

Liga II se amana din cauza zapezii!

Pitesti. 11 martie 2010.
FC Arges va lua o pauza fortata in acest sfarsit de saptamana, meciul cu CS Otopeni fiind amanat pana sambata viitoare, din cauza conditiilor meteo.
Comitetul Executiv al FRF a hotarat ca etapa a XX-a a eşalonului secund la fotfal sa fie decalata cu o saptamana, iar campionatul se va incheia la 11-12 iunie si nu la 5-6 iunie. Decizia a fost luata ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile care nu permit deplasarea echipelor si nici evolutia pe terenurile acoperite de zapada ori imbitate cu apa. Conform programului initial, meciurile din cadrul etapei a XX-a a Ligii II urmau sa se dispute sambata şi duminica. Deasemenea Comitetul Executiv al FRF a hotarat ca şi etapa a XX-a a Ligii a III-a sa fie decalata cu o saptamana din cauza vremii nefavorabile.
Programul Ligii I ramane insa neschimbat, astfel FC international va juca pe Stadionul Nicolae Dobrin, sambata de la ora 17.00, partida cu Pandurii Tg. Jiu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90