EcoMoto 930×122

alexandru ișfan

Lovitură neașteptată în Trivale!

Lovitură neașteptată în Trivale!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Universitatea Craiova, lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor!

Oltenii s-au înţeles cu FC Argeş pentru transferul lui Alexandru Işfan, unul dintre cei mai doriţi atacanţi din LIga 1.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Işfan a fost la un moment dat şi în vederile lui Gigi Becali. În vară, Becali ar fi oferit 500.000 de euro pentru atacant, însă oferta a fost refuzată.

Oltenii vor plăti 650.000 de euro pentru „perla” Piteştiului, anunţă fanatik.ro. Şi Rapid a fost interesată de Işfan, însă oltenii s-au mişcat mai repede.

Mai mult, FC Argeş va păstra şi un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer. Mutarea a fost confirmată şi de Mihai Rotaru.

“Pot confirma informația. Este adevărat, ne-am înțeles cu FC Argeș și sper ca tranzacția să se finalizeze astăzi. Pe Ișfan ni l-am dorit foarte mult și în vară, ne bucurăm că am reușit să-l aducem în Bănie”, a spus Mihai Rotaru pentru sursa mai sus citată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Andrei spune:

    Hai sa fim serioși dacă și asta era fotbalist cu 6 goluri in liga 1 la 23 ani. A jucat ca era regula cu under 22. Mare afacere pt Fc. Arges. Un bețiv și un taran ca restul fotbaliștilor care nu ajung nimic in viața din lipsa de educație. Bine ca au scăpat de el ca in 2 ani se lasă la ce anturaje avea prin oraș. Băiat deștept cine a decis sa-l lase sa plece.

  • Crx spune:

    Dar,voi ce puneti in loc?Primare, ai facut blat cu primareasa Craiovei ,pt Istfan.Aduceti vreo 2 din PagoPago,In liga 2 cu voi ca asta meritati.

  • Suporter spune:

    Bine ca a plecat .Asa au loc baietii de la Gaz Metan .

  • Minca marian spune:

    Bine ca am scapat de el făcea atatea fente de se credea pele al României. Statea mai mult prin baruri discoteci.nu este o pierdere ci un castig 100% pentru echipa decat cu el in formația mai bine cu un junior crescut de clubul nostrul.

  • Tavy spune:

    FCAARGES e pe desființate de cnd a venit SATANA DE RETROGRADARE. DANIEL STANCIU. SA ALES PRAFUL PE UNDE SA DID A RETROGRADAT DESFINTAT….. UN ZERO OM NU ȘTIU CUM POȚI SA duci în om care a căzut toate echipele cu el DINAMO UCLUJ ASA TG MUREȘ și acum FCAARGES.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90