NOR CURIER 930X122

cupa hagi danone

LPS VIITORUL PITEȘTI, LA TURNEUL FINAL AL CUPEI HAGI DANONE

LPS Viitorul Pitești, la turneul final al Cupei Hagi Danone. În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, pe unul dintre terenurile sintetice ale complexul sportiv ”Nicolae Dobrin” din Pitești s-a desfășurat a patra etapă zonală a competiției Cupa Hagi Danone.

Citiți și: Grupa U 16 a LPS, antrenată de „Tomiță”, scoate fotbaliști de națională pe bandă rulantă!

Competiția a fost câștigată de LPS Viitorul Pitești cu grupa de copii 2006, coordonată de antrenorul Mihăiță Toma (foto). Turneul final va avea loc la Academia „Gheorghe Hagi” din orașul constănțean Ovidiu, în perioada 31 mai – 3 iunie 2018.

Citiți și: (VIDEO) REUȘITĂ PENTRU LPS VIITORUL PITEȘTI

Mihăiță Toma este antrenor de fotbal pentru juniori de 10 ani, iar de 5 este și șeful catedrei de sport a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Pitești. În ulimii 3 ani, copiii pe care îi antrenează au avut rezultate remarcabile, atât la nivel județean, cât și zonal, ajungând să participe și la turnee finale.

De exemplu, în perioada 7-9 iunie 2018, micii fotbaliști antrenați de Mihăiță Toma vor participa la faza zonală a Campionatului rezervat juniorilor D, asta după ce la faza județeană au obținut primul loc.

De asemenea, grupele de fotbal 2006 și 2007 coordonate de Toma participă și la competiții private, următoarea având loc în weekend-ul 12-13 mai în județul Vâlcea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90