NOR CURIER 930X122

mutu_trist

Lui Pițurcă i-a cășunat pe Mutu!

Victor Pițurcă a iritat o bună parte a opiniei publice fotbalistice ca urmare a faptului că nu l-a mai selecționat pe Adrian Mutu la reprezentativa națională de fotbal a României. Și mai deranjante sunt declarațiile lui Pițurcă despre jucătorul lui Ajaccio.

„El nu mai e viitorul echipei naţionale! E trecutul! Trageţi voi concluziile de aici! Viitorul naţionalei e un jucător ca Maxim. Când am plecat de la naţională în 2000 şi Mutu era tânăr, s-a calificat undeva România 8 ani cât n-am antrenat eu? A fost un jucător mare, dar nu mai e viitorul! Nu mă interesează declaraţiile lui. Am trecut cu vederea peste unele lucruri în trecut pentru că era jucătorul care era. Acum nu mai e la nivelul ăla!”, a declarat Victor Pițurcă despre Adrian Mutu la Digi Sport 1.

Ulterior, la televiziunea sportro, selecționerul și-a mai nuanțat poziția: „Mutu a spus că vine la naţională doar ca titular, ori el în acest moment nu poate fi titular. Sunt alţi jucători care joacă bine şi sunt mai constanţi. Dar să vedem, poate de acum până la meciurile cu Ungaria şi Turcia va face 2-3 meciuri senzaţionale şi atunci îl voi chema şi îl voi folosi din primul minut. E declaraţia lui, a spus că vrea doar titular, nu puteam să îl chem şi să îl ţin pe bancă!”. Adrian Mutu nu a fost convocat pentru amicalul de aseară cu Slovacia, încheiat de naționala României la egalitate, scor 1-1, după o prestație slabă a tricolorilor.

Amintim că Mutu este născut în Pitești și, în urmă cu câțiva ani, a fost declarat cetățean de onoare al orașului său natal.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3