Donaris 930 x 122

fotbal-player

Mare meci mare la Pitești! Vin oltenii!

Astăzi se va desfășura o nouă etapă a Ligii a II-a la fotbal.

Peste mai puțin de o oră, de la 11, CS Mioveni va întâlni Universitatea Craiova pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Se anunță un meci de zile mari, chiar dacă cele două echipe sunt la distanță una de alta în clasamentul seriei a doua. În timp ce argeșenii ocupă abia locul 10 (din 12), cu doar 5 puncte, Universitatea trage la promovare și se află pe poziția secundă, cu 12 puncte. Mai puține cu 2 decât liderul, Gloria Bistrița.

„Suntem în faţa unui meci des­tul de dificil, pentru că întâl­nim o echipă cu jucători consa­craţi, care au o experienţă destul de mare în ligile superioare. În ce ne priveşte, chiar dacă am pier­dut la Bistriţa etapa trecută, mo­ralul nostru şi procesul de instruire merg din ce în ce mai bine. Vom avea cu si­gu­ranţă un meci aprig disputat, cum au fost mereu partidele în­tre argeşeni şi echipele din Craiova. Aşa va fi şi acum, iar spec­ta­colul va fi asigurat. Înainte de acest meci, adversarii noştru au o poziţie în clasament care îi avantajează, fiind pe locul II. E­ta­pa trecută, am pierdut la Bistriţa, un­de, ca la orice meci, jocul greșeala aşteaptă, iar cei care au gre­şit am fost noi. În această săp­ătmână, am încercat să remon­tăm jucătorii fizic şi psihic. După Glo­ria Bistriţa, întâlnim o nouă formaţie neînvinsă în acest cam­pionat, Universitatea Cra­io­va. Ne dorim să câştigăm, iar în me­ciurile de acasă trebuie să ob­ţi­nem victorii, pentru că altfel lu­cru­rile iau o turnură pe care nu o vrem. CS Mioveni şi Univer­si­ta­tea Craiova sunt două echipe care au evoluat în Liga I şi care îşi doresc să joace din nou în Liga I. Îmi doresc ca jucătorii mei să aibă acelaşi an­gajament pe care l-am văzut că l-au avut în meciurile de până acum”, declară antrenorul principal al CS Mioveni, Ion Moldovan, înaintea meciului de azi, citat de prosport.ro.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90