930 x122 grota rece

fc arges

MARE MECI MARE PE STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”. APEL CĂTRE SUPORTERI

Duminică, 15 septembrie 2019, de la ora 15:30, FC Argeş va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” cu Rapid Bucureşti, una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Disputa dintre argeşeni şi bucureşteni, care contează pentru etapa cu numărul 7 a Ligii a II-a, este un adevărat derby.

FC Argeș ocupă acum locul 5 în clasament, cu 12 puncte, iar Rapid locul 7, cu 10 puncte.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

„Echipa noastră are nevoie mai mult ca oricând de sprijinul publicului piteştean în încercarea de a obţine victoria mult dorită. De foarte multe ori, suporterii piteşteni au fost al 12-lea jucător, aportul lor fiind decisiv în obţinerea victoriei. Suntem convinşi că şi de această dată fanii vulturilor vor fi la înălţime şi îi vor încuraja pe băieţii noştri din primul şi până în ultimul minut.

Aşadar, duminică, 15 septembrie 2019, de la ora 15:30, vă aşteptăm la stadion să susţinem echipa de fotbal a Piteştiului!”, transmit reprezentanții clubului FC Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3