NOR CURIER 930X122

albota

ION NUNWEILLER VA FI ÎNMORMÂNTAT ÎN ALBOTA

Astăzi a murit, la vârsta de 79 de ani, fostul mare fotbalist Ion (Nelu) Nunweiller. El şi-a trăit ultimii ani din viaţă în Piteşti (locuia în cartierul Prundu), fiind căsătorit cu o argeşeancă din comuna Albota. Site-ul clubului Dinamo București anunţă că înmormântarea va avea loc joi, 5 februarie, de la ora 13, în localitatea Albota din județul Argeș.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

„În numele tuturor dinamoviştilor, sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în finalul mesajului.

Nelu Nunweiller s-a născut în Piatra-Neamţ pe 9 ianuarie 1936. La 14 ani era deja legitimat la Progresul Bucureşti. În 1951 ajungea în curtea clubului Dinamo. Aici, în august 1956, va debuta în Divizia A, în meciul câştigat în faţa celor de la Dinamo Bacău, cu 2-1. A activat la Dinamo până în 1972, cu două perioade de întrerupere. A jucat şi în Turcia, la Fenerbahce Istanbul. Datorită agresivităţii sale în teren și a fratelui său, Lică, dinamoviştii au fost supranumiți „câinii roşii”. (Foto: sptfm.ro)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90