EcoMoto 930×122

beijing

MARIAN OPREA, REZULTAT FOARTE BUN ÎN FINALA DE LA MONDIALE

Astăzi a avut loc finala probei de triplusalt a Campionatelor Mondiale de atletism, competiție care se desfășoară în Beijing, China.

Citiți și: SIMONA HALEP, NUMĂRUL 1 MONDIAL

În finală a concurat pentru România și piteșteanul Marian Oprea (33 de ani), legitimat la CS Dinamo. El s-a clasat pe un foarte bun loc 6 (17, 06 metri), cu atât mai remarcabil cu cât a acuzat dureri la piciorul de bătaie, dar și având în vedere longevitatea sa sportivă.

Câștigător este americanul Christian Taylor (25 de ani), cu o săritură de 18, 21 de metri. Taylor deține și titlul de campion olimpic.

Citiți și: BAFTĂ! DOI ARGEŞENI, LA EUROPENELE DE ATLETISM ÎN SALĂ

Amintim că în iunie în Pitești Marian Oprea și-a câștigat dreptul de participare la Jocurile Olimpice de Vară de anul viitor din Rio de Janeiro (Brazilia). Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/marian-oprea-si-luat-pitesti-biletul-pentru-jocurile-olimpice/. (Foto Arhivă: wikipedia.org)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90