930 x122 grota rece

marius-martis

Martis merge dupa Serea in arest

Pitesti. 29 aprilie 2010.
Dupa Ionica Serea, un alt arbitru a facut cunostinta cu arestul Politiei Arges. Marius Martis, arbitrul de Liga I la fotbal a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de complicitate la dare si luare de mita, procurorii sustinand ca Martis ar fi luat bani de la Cornel Penescu, finantatorul FC Arges, si ar fi dat sumele respective mai departe unor oameni din fotbal.

Ieri, la cateva ore dupa audierea si incatusarea lui Serea, la sediul DNA Pitesti a sosit si arbitrul de fotbal de Liga I, Marius Martis tot pentru a fi audiat in cazul Penescu. Desi a declarat inainte de a intra la audieri ca nu stie de de a fost chemat si ca nu are nicio legatura cu acest caz, joi seara procurorii anticoruptie la DNA Pitesti l-au lamurit, iar Martis a fost dus cu catuse la maini în arestul Politiei Judetene Arges. In baza probelor, Martis a fost acuzat de complicitate la dare si luare de mita, acesta lund diverse sume de bani de la Cornel Penescu si ar fi dat sumele respective mai departe unor oameni din fotbal.Anterior, in cursul zilei de joi procurorii anticoruptie au perchezitionat si locuinta lui Martis din municipiul Focsani, potrivit relatarilor presei locale.
Marius Martis in varsta de 36 de ani este arbitru de Liga I, insa la jumatatea anului trecut a fost retinut de la delegari pana la finalizarea cazului finantatorului FC Arges, Cornel Penescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90