Donaris 930 x 122

fc arges

MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ PE STADIONUL “NICOLAE DOBRIN”

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ”Basarab I” Argeş va asigura măsurile de ordine publică şi pentru siguranţa spectatorilor la partida de fotbal F.C. Argeș-Petrolul Ploiești. Jandarmii argeșeni vor primi sprijin și de la colegii lor din Gruparea Mobilă “Frații Buzești” din Craiova.

Citiți și: Juniorii de la FC Argeș, pe podium la Cupa Prieteniei de la Brașov

Meciul, din Liga a II-a, se va juca pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, de la ora 19:30.

Intrarea spectatorilor pe stadion se va face începând de la ora 18, doar pe bază de bilet sau invitaţie.

Citiți și: Argeș. Mii de oameni sunt așteptați!

“Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, le recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la competiția sportivă. Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului se vor realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractaţi de organizator.

Le recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

De asemenea, participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive”, informează Jandarmeria argeșeană.

“Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă”, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video.

Având în vedere că este vorba de o partidă între două echipe de tradiție ale fotbalului românesc, este de așteptat ca numărul spectatorilor să fie pe măsură.

555×222  MAIA

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90