930×122 CAPRA 5

ionut_badea_fcarges

Badea:”Va fi un meci de 6 puncte la Cluj”

Pitesti. 20 noiembrie 2009. FC Arges.
Maine FC Arges va intalni in deplasare formatia Universitate Cluj. Ionut Badea, tehnicianul F.C. Arges spune ca partida de la Cluj, cu Universitatea, este extrem de importanta, in vederea indeplinirii obiectivului propus si anume promovarea. U. Cluj este o echipa inconstanta, care alterneaza jocurile bune cu cele slabe, ardelenii aflandu-se acum locul cinci cu 23 de puncte, in timp ce alb-violetii sunt liderii seriei cu 28 de puncte. „Ne asteapta un meci in compania unui adversar care joaca intr-un sistem consistent, 4 – 4 – 2. Universitatea Cluj este o echipa bine structurata, cu un joc foarte bine elaborat, dar cu o posesie redusa si care prefera sa ajunga mai repede in fata portii. Sunt câtiva jucatori care pot decide soarta unei partide, cum ar fi Lemnaru, Bad sau Bogdan Dolha. Clujenii au anumite puncte slabe pe care speram sa le fructificam si de asemenea puncte forte, care trebuie anihilate. Este un adversar care pana in prezent nu a avut constanta in rezultate, cu momente bune sau mai putin bune. Va fi un meci foarte important, de 6 puncte.“, a declarat Ionut Badea.
Pentru partida de maine FC Arges are probleme de lot, tehnicianul Ionut Badea anuntand ca nu poate conta pe cinci jucatori de baza cum ar fi Bazzi, Doman, Mircea Stan sau Voiculet. Alb-violetii au plecat spre Cluj, azi, direct de la cantonament. Partida se va juca sambata, de la ora 11, si va fi transmisa in direct de postul tv Sport.ro.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3