NOR CURIER 930X122

cs mioveni

MECI DE POMINĂ ÎN PITEȘTI

În weekend-ul care vine vor avea loc meciurile etapei a noua a Ligii a IV-a la fotbal. Duminică, 19 octombrie, FC Argeș 1953 va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni 2. Partida se va juca pe stadionul Petrochimistul, cu începere de la ora 13:30. Ca de obicei, intrarea pentru spectatori va fi liberă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Piteștenii sunt deciși să câștige, cu atât mai mult cu cât etapa trecută au înregistrat cea de a doua înfrângere din actualul sezon fotbalistic, pierzând cu 3-2 în deplasare în fața lui AS Micești. Nu le va fi, însă, ușor. Din contră. CS Mioveni 2 este în prezent liderul zonei Argeș a Ligii a IV-a și, la rândul său, va veni în Pitești ca să obțină toate cele trei puncte puse în joc. FC Argeș ocupă locul patru în clasament.

La FC Argeș vor evolua și fostele glorii alb-violete Vasile Drăgan, Vali Năstase, Adrian Nea­ga şi Cons­tantin Schumacher.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90