Donaris 930 x 122

BCM_U_Pitesti

Meciul lui BCM U Piteşti, transmis în direct la tv

După înfrângerea surprinzătoare din etapa a doua a campionatului naţional de baschet, 85-90 pe teren propriu cu SCM Craiova, baschetbaliştii piteşteni vor să se revanşeze cu un meci bun făcut în compania nou-promovatei Dinamo Bucureşti. Vor avea ocazia să o facă în faţa întregii ţări, nu numai a propriilor suporteri, deoarece meciul este transmis în direct pe TVR 3, sâmbătă, de la ora 18.

Arbitraţi de o femeie
Primul act al triplei întâlniri dintre fosta campioană Dinamo Bucureşti, actualmente proaspăt revenită din liga a doua, şi BCM U Piteşti se va consuma mâine, în Arena de Baschet din Capitală. Partida contează pentru etapa a treia a Diviziei A la baschet, următoarele două întâlniri dintre cele două echipe urmând a se desfăşura în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul va fi condus de o brigadă formată din trei arbitri, dintre care unul este Fabiana Niţu, în vârstă de doar 29 de ani, care arbitrează şi pe plan internaţional, în ciuda vârstei fragede pe care o are.  Interesant este că, deşi Dinamo a înregistrat două înfrângeri în primele două etape, bucureştenii stau mai bine la aproape toate statisticile faţă de piteşteni, care au o victorie la activ şi o înfrângere la limită! Brown este mai bun decât Vujacic la media punctelor marcate, Durham a recuperat mai mult decât Kazarnovski, Bădilă are mai multe pase decisive decât Velickovic, iar McCulloch are o medie mai bună la aruncările de trei puncte decât acelaşi Velickovic! Toate aceste statistici vor trebui, însă, răsturnate mâine de elevii lui Tudor Costescu, în direct, la TVR 3, de la ora 18.

Meciul cu Sibiul se joacă miercuri
A patra etapă a Diviziei A la baschet se va juca la mijlocul săptămânii, şi nu în weekend. În Sala Sporturilor din Trivale, BCM U Piteşti va întâlni, într-o reeditare a meciului din optimile Cupei României, pe CSU Atlassib Sibiu. Jocul va începe de la ora 18. Sibienii vor fi mai odihniţi pentru acest meci, deoarece ei nu vor evolua în această etapă, meciul cu CSŞ Giurgiu fiind amânat din cauza tragediei provocată de moartea baschetbalistului american al Giurgiului, Chauncey Hardy.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3