Donaris 930 x 122

    tanase_si_iulia

    Melodie pentru Tansae

    Cand nu joaca fotbal si nu cheltuie banii cu iubita sa, Tanse este sursa de inspiratie pentru lautari,care evident nu canta gratis ci tot pe bani.Asa se face ca lautarii din localul de manele pitestean Yoko, i-au compus melodie lui Cristi Tansae. Ionut Tanase, fratele lui Dodel a dat bani grei la lautari pentru a-i compune pe loc mai multe melodii brialiantului de la Steaua. Lautarii au cantat aproape toata nopate manele compuse pentru Tanase, melodii pe care acesta le-a ascultat prin telefon in miez de noapte. Din melodi nu a putut lipsi nici referirea la Iulia, iubita lui Cristi Tanase, bruneta pentru acesta a intrat in gura patronului Becali si a fost certat de mama sa. Unul dintre refrene sunat astfel:
    „Toata familia e impotriva la printesa mea / Eu sunt Tansea, eu sunt un VIP / Dar mai sunt si fotbalist/ Lasand gluma la o parte, sa jucam si fotbal frate / Ca eu la varsta mea, / Vreau sa ajung si la Barca!
    De suparare ca Tanase sau nu a apucat sa joace mai mult si sa marcheze in ultima partida, fratele lui Dodel a mai bagat inca odata mana adanc in buzunar si platit lautarii sa-i mai compuna o melodie „unicata”.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3