NOR CURIER 930X122

Mihai_Stoichita

Mihai Stoichiţă îi aduce pe Karamieni la Mioveni

Este oficial: Mihai Stoichiţă s-a înţeles cu conducerea clubului CS Mioveni şi până la iarnă va fi antrenorul formaţiei argeşene. Dacă ambele părţi vor fi mulţumite de colaborare, contractul va fi prelungit până la terminarea campionatului, atunci când se doreşte salvarea de la retrogradare. Pentru îndeplinirea obiectivului, Mihai Stoichiţă a propus întărirea echipei cu armenii Artiom şi Artavazd Karamian.

După ce, la trei meciuri, Mihai Stoichiţă a fost doar sfătuitor, după modelul Olăroiu la Steaua, „Lippi” s-a înţeles cu conducerea clubului CS Mioveni şi va fi antrenor principal cu acte în regulă până în decembrie. Stoichiţă va fi ajutat de secunzii Mihai Stoica, Constantin Stancu şi Nicolae Bratu, ultimul în calitate de antrenor cu portarii. În România, ultima oară Mihai Stoichiţă a antrenat pe Astra Ploieşti, acolo unde a ajuns după ce a fost disponibilizat de Gigi Becali de la Steaua. Pentru fiecare lună petrecută la Mioveni, Stoichiţă va încasa 10.000 de euro.

Contractul cu galben-verzii se poate prelungi şi pentru retur, dacă ambele părţi vor fi mulţumite de colaborare. Pentru întărirea echipei, Stoichiţă a propus aducerea fraţilor gemeni Arman şi Artavazd Karamian (32 de ani), care au mai trecut pe la destule cluburi din România: Rapid, Poli Timişoara, Steaua, Astra sau Unirea Urziceni. Armenii au fost aduşi în România chiar de Stoichiţă, cel care pentru o perioadă a fost selecţionerul Armeniei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90