NOR CURIER 930X122

stoichita_mioveni

Mihai Stoichiţă, prezentat oficial la CS Mioveni

După ce marţi s-au parafat actele care-l certifică pe Mihai Stoichiţă în funcţia de antrenor principal al echipei CS Mioveni, ieri tehnicianul a fost prezentat într-o conferinţă de presă, la sediul clubului. Mihai Stoichiţă va sta pentru prima oară pe banca echipei argeşene la un meci oficial mâine seară, la jocul cu Rapid Bucureşti.

Mihai Stoichiţă a declarat la prezentarea oficială ca antrenor al lui CS Mioveni că va face tot ce-i stă în putinţă să salveze clubul de la retrogradare. „Nu e loc de minuni, dar putem aduna mai multe puncte decât până acum. E bine că diferenţa faţă de echipele dinaintea noastră în clasament nu este mare, poate fi recuperată. Până în iarnă eu cred că putem clasa Mioveniul pe o poziţie mai bună decât cea pe care este acum”, a declarat noul tehnician al galben-verzilor.

Miza pe Neaga şi Dică
Dacă în cele nouă etape trecute până acum, foştii stelişti Adrian Neaga şi Nicolae Dică au fost o prezenţă discretă în echipa Mioveniului, Mihai Stoichiţă va schimba radical acest lucru. „Pe Neaga şi Dică îi cunosc foarte bine, au potenţial mare şi mă pot baza pe ei. Dacă nici în stelişti nu am încredere… Aştept mult de la ei, pentru că sunt jucători cu experienţă. Ei, Iordache, Tănasă, Mărgăritescu trebuie să fie pilonii de rezistenţă. Şi pentru mine, ca şi pentru ei, Mioveniul este o etapă în viaţă şi nu sfârşitul lumii, trebuie să facem treabă aici”, a mai spus Stoichiţă. Fostul antrenor al Stelei se va baza, însă, şi pe tinerii talentaţi din lotul Mioveniului, nu numai pe fotbaliştii trecuţi de 30 de ani, dar cu experienţă. Astfel, internaţionalul de tineret Gabriel Enache, sau Coşereanu, Creţu ori Lircă sunt fotbalişti care pot creşte mult lângă Dică, Neaga şi ceilalţi.

Vrea altă atitudine
Din cele patru meciuri pe care le-a consiliat, eliminarea din Cupa României, victoria cu Sportul, egalul de la Galaţi şi înfrângerea cu Vasluiul, Stoichiţă a tras primele concluzii. În primul rând, este bucuros că valoarea lotului îi dă posibilitatea să spere la o clasare mai bună, dar are şi o nemulţumire: lipsa de atitudine, observată mai ales la bătaia zdravănă încasată pe teren propriu de la FC Vaslui: 0-5! „Am văzut în meciul cu Vasluiul jucători care la 0-2 au renunţat să joace. Nu ştiu de ce… Le-am explicat că nu trebuie să renunţe nici când pierzi cu 0-2, nici când eşti condus cu 0-5”, a încheiat noul antrenor al Mioveniului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3