930×122 CAPRA 5

Mioveniul a încasat-o rău de la Pandurii

Luni seara, în ultimul meci al etapei a 6-a a Ligii I, FC Mioveni a reuşit contraperformanţa de a primi cinci goluri pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu. Gorjenii au învins cu 5-1 (1-0) şi au urcat până pe locul 4 al clasamentului, în timp ce FC Mioveni a rămas pe penultima poziţie, cu doar trei puncte şi cel mai prost golaveraj: 5-15.

În prima repriză, argeşenii nu au jucat rău, ci s-au apărat grupat şi au încercat timid să atace şi poarta gazdelor. Deschiderea scorului a venit după mai bine de o jumatăte de oră de joc, atunci când atacantul Szukala a pătruns în forţă şi l-a învins pe portarul Coca. Echilibrul jocului s-a rupt total peste încă alte 30 de minute. Lemnaru a reuşit o dublă şi a urcat scorul la 3-0. Golul fundaşului central Dan Săndulescu (lovitură de cap de la 5-6 metri de poartă) nu a schimbat soarta meciului, deoarece până la final Pandurii a mai înscris de două ori, prin Pintilii, care a transformat o lovitură de pedeapsă şi Viera, fostul apărător al formaţiei FC Internaţional Piteşti.

Înfrângerea este cu atât mai dureroasă pentru noul antrenor Ilie Stan, cu cât în primul „unsprezece” au intrat toate „piesele grele” transferate în această vară: Mărgăritescu, Dică, Neaga şi Tănasă, plus experimentatul atacant venit de la Universitatea Craiova, Mihai Dina, intrat după pauză! Etapa viitoare, FC Mioveni are ocazia de a-şi îmbunătăţi zestrea de puncte din clasament, deoarece primeşte pe teren propriu vizita Sportului Studenţesc, vineri, de la ora 21:15. Meciul este transmis în direct de GspTV.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90