EcoMoto 930×122

    Otelul_Mioveni

    Mioveniul, egalul campioanei!

    Nou-promovata CS Mioveni a ţinut în şah pe Oţelul Galaţi, chiar pe terenul campioanei, cu doar câteva zile înainte ca aceasta să dea piept în Liga Campionilor cu Benfica Lisabona! Formaţia argeşeană a practicat un joc de aşteptare, nu a riscat nimic şi a beneficiat de lipsa de vigoare a gălăţenilor, scoţând un 0-0 meritat. Partida a fost plictisitoare, fiecare echipă trecându-şi în cont câte o singură ocazie reală de a înscrie.

    Consilierul Mihai Stoichiţă şi antrenorul Constantin Stancu au pregătit acest meci la 0-0, şi chiar le-a ieşit! Cei doi au simţit că Oţelul nu se află în cea mai bună formă şi au blocat jocul la centrul terenul. E drept, au avut şi noroc, pentru că Dorinel Munteanu a ales să îi ţină pe bancă pe Gabi Paraschiv şi Sorin Frunză, cei mai buni şi mai experimentaţi oameni ai oţelarilor.

    Singurul lucru de remarcat în primul sfert de oră a fost accidentarea uşoară a lui Nicolae Dică, înlocuit cu Mihai Dina. Staful argeşenilor nu a vrut să rişte o agravare a întinderii musculare a vedetei echipei, în condiţiile în care CS Mioveni are de disputat în următoarele două săptămâni meciuri cu FC Vaslui (acasă) şi Rapid Bucureşti (deplasare). Prima ocazie cu adevărat importantă a fost lovitura de cap a lui Ciprian Tănasă, din minutul 42, după centrarea perfectă a lui Voicu, dar mingea a trecut puţin peste poartă.

    Replica gazdelor a sosit abia în minutul 76, atunci când Punesovac a reluat cu capul foarte periculos, dar Hăisan s-a întins şi a scos în corner o minge imposibilă! Tot la capitolul ocazii poate fi trecută şi ratarea lui Pena, care nu a fost în stare să împingă în poartă o centrare venită de pe dreapta.

    0-0 la final, şi la Oţelul nu este linişte, după ce Dorinel Munteanu l-a scos de pe teren pe Paraschiv, la doar o jumătate de oră după ce-l introdusese în teren, dar mai ales după ce managerul Marius Stan are o soartă incertă la conducerea clubului.

    CS Mioveni a adus, astfel, primul punct din deplasare, a acumulat 7 în 8 etape şi se află pe locul 15, înainte de disputarea celorlalte meciuri ale etapei.

    Oţelul Galaţi – CS Mioveni 0-0 (0-0)
    OŢELUL: Grahovac – Skubic, Perendija, Costin, Sălăgeanu – Antal, Filip, Ibeh (46 Paraschiv / 76 Punesovac), Giurgiu – Buş (46 Frunză), Pena. Antrenor: Dorinel Munteanu
    MIOVENI: Hăisan – Voicu, Săndulescu, Olteanu, Baicu – Coşereanu (77 Enache), V. Gheorghe, Mărgăritescu, Dică (14 Dina) – Neaga, Tănasă (88 Ayza). Antrenor: Constantin Stancu
    Arbitri: Andrei Chivulete (Bucureşti) – Radu Ghinguleac (Bucureşti) şi Adrian Popescu (Craiova)
    Cartonaşe galbene: V. Gheorghe, Hăisan, Neaga, Baicu

    Sursa foto: Prosport

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90