EcoMoto 930×122

LPS_baschet1

Misiune imposibilă pentru baschetbaliștii piteșteni?

Baschetbaliștii de la BCM U Pitești vor avea astăzi o misiune grea pentru că vor întâlni în deplasare ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii Naționale.

Piteștenii vor juca în Sibiu cu CSU Atlassib. Gazdele se află pe poziția a doua, cu 15 puncte, la doar un punct distanță de liderul CSM Oradea. BCM U este pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale de baschet masculin, cu 12 puncte.

Totuși, baschetbaliștii de la BCM U sunt optimiști în privința șanselor lor, mai ales că s-au remontat psihic după victoria obținută etapa precedentă, pe teren propriu, împotriva clujenilor de la U-BT-Mobitelco (scor 92-77). Succesul a fost ca o adevărată gură de oxigen pentru piteșteni ca urmare a faptului că a survenit după două înfrângeri consecutive, cu CSM Oradea și CS Energia Rovinari.

Partida de astăzi de la Sibiu va începe la ora 18.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3