930×122 CAPRA 5

Mitică Dragomir a pierdut șefia LPF!

Mitică Dragomir a pierdut astăzi alegerile pentru un nou mandat la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal. Dragomir a fost învins de contracandidatul său, Gino Iorgulescu.

În favoarea lui Iorgulescu au votat 11 dintre președinții de club din Liga I, iar pentru Dragomir, doar 7. Votul a fost secret.

Dumitru Dragomir a condus LPF timp de 17 ani, din 1996. Pe Gino Iorgulescu l-a mai avut contracandidat și la alegerile din anul 2.000, dar atunci a câștigat și și-a păstrat funcția.

Într-o conferință de presă care se desfășoară la această oră la sediul LPF, Dragomir a declarat că Iorgulescu l-a învins și pentru că acesta are valoare, dar și pentru că în alegerile de la Ligă s-a implicat politicul, arătând cu degetul către primul-ministru Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea. (FOTO: mytex.ro)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3