930 x122 grota rece

suporteri_protest2

Suporterii lui FC Argeș ies în stradă!

Microbiştii din Piteşti deplâng soarta echipei FC Argeş, iar incertitudinea de la club din ultima vreme are menirea de a agita şi mai mult spiritele. În acest context, suporterii anunţă că vor organiza un miting de susţinere pentru FC Argeş, prin care să tragă un semnal de alarmă cu privire la situaţia actuală a clubului.

„Asociaţia Fan Club FC Argeş a primit aprobarea pentru realizarea unui miting prin care să tragă un ultim semnal de alarmă cu privire la situaţia dezastruoasă în care se află FC Argeş.

Deşi solicitarea a fost făcută pentru traseul Piaţa „Milea” – Piaţa Primăriei – Stadion, comisia de la Primărie nu a acceptat decât traseul Piaţa „Milea” – Piaţa Primăriei şi retur. Mitingul va avea loc în data de 28.06.2013, ora 18:30, în Piaţa „Milea”.

Avem susţinerea foştilor fotbalişti şi a oamenilor de sport din judeţ şi îi aşteptăm pe toţi microbiştii argeşeni”, se arată într-un comunicat al asociaţiei suporterilor lui FC Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90