930×122 CAPRA 5

miting_suporteri

Miting anti Penescu:”Cand se urca scroafa in pom si Penescu ajunge domn”

Pitesti. 07 august 2010.
Peste 100 de suporteri ai echipei FC Arges au participat, vineri, la un miting, pentru a marca sarbatorirea a 57 de ani de la infiintarea clubului si totodata au protestat fata de actuala conducere si fata de finantatorul Cornel Penescu.

Pe parcursul mitingului s-a strigat importiva finantatorului Cornel Penescu, fanii cerandu-i sa vanda imediat clubul. La locul de manifestare a aparut, la un moment dat, si doamna Gica Dobrin careia i-au dat lacrimile si a plecat plangand, dupa ce s-a emotionat la vederea grupului de suporteri care scandau numele Gascanului in centrul orasului.
Suporterii s-au adunat la ora 19.00, in Piata Vasile Milea si au purtat pancarte cu mesaje la adresa omului de afaceri Cornel Penescu, cercetat in mai multe dosare penale pentru coruperea unor arbitri: „Spaga ucide istoria”, „Dobrin ne vegheaza. Nu murim” sau „Wanted, death or alive” scris sugestiv pe poza lui Penescu ori „Nu stiu, cred ca nu stiu, o sa nu stiu „- un citat celebru al omului de afaceri si „Cand se urca scroafa in pom si Penescu ajunge domn” – cu poza lui Penescu cu rat si urechi de porc.
Mitingul s-a desfasurat fara incidente, fara sa fie necesara interventia fortelor de ordine care au supravegheat non-stop grupul de fani alb-violeti. Suporterii au scandat minute in sir numele lui Dobrin si chiar au cantat in memoria marelui fotbalist. Marea majoritate a fanilor echipei din Trivale au fost tineri, iar manifestarea dedicata celor 57 de ani de la infiintarea clubului FC Arges a durat o ora.
Ulterior, cei aproximativ 100 de suporteri au marsaluit pana in fata Primariei Pitesti, unde, de la ora 21.00, suporterii alb-violeti au putut viziona un film cu istoria clubului FC Arges, „Drum prin ani”, realizat prin efortul a catorva fani infocati.
De la ora 20.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, conducerea clubului FC Arges a organizat un meci amical de fotbal intre FC Arges si Dinamo II, incheiat cu scorul de 2-2, pentru a marca 57 de ani de la infiintarea clubului alb-violet.

{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90