NOR CURIER 930X122

OLTCHIM_HANDBAL

Miting pentru salvarea echipei de handbal Oltchim

Situaţia echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea este una disperată, riscând chiar neînscrierea în ediţia viitoare a campionatului naţional. Aşa se face că susţinătorii echipei ies astăzi în stradă pentru a încerca să salveze echipa.

Echipa nu a mai fost înscrisă în Liga Campionilor, deşi a câştigat campionatul şi a jucat semifinalele acestei competiţii în sezonul recent încheiat.

Mitingul este programat să înceapă la ora 18. Se doreşte a fi un miting de sensibilizare a autorităţilor şi firmelor locale cu privire la situaţia disperată în care a ajuns echipa de handbal.

Campioana României are datorii de peste două milioane de euro la bugetul statului, şi-a pierdut toate jucătoarele, iar în momentul de faţă nu are bani nici să se înscrie în campionatul din România. Fanii invită toţi suporterii să se alăture acţiunii lor, întîlnirea urmînd să aibă loc în centrul oraşului, la Ceas. Se va mărşălui apoi spre Prefectură, Primărie şi Sala Sporturilor, anunţă GSP.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3