930×122 CAPRA 5

turcu_penescu

Mutari la FC Arges: pleaca Penescu, vine Turcu?

Pitesti. 03 aprilie 2010.
Scarbit de scandalul de la varful conducerii lui Dinamo, Vasile Turcu a decis sa nu mai continue alaturi de clubul din „Stefan cel Mare” si s-a reorientat catre FC Arges. Mutarea ar urma sa se oficializeze la finalul sezonului, iar fostul vicepresedinte al „cainilor” a purtat deja discutii in acest sens. Se pare ca patronul gruparii din Trivale, Cornel Penescu, doreste cat mai repede o asociere cu Vasile Turcu pentru a salva clubul in cazul in care, din cauza problemelor cu legea, ar putea fi retinut din nou. Astfel, echipa FC Arges ar urma sa fie condusa de fiul lui Penescu, Andrei, si fostul actionar dinamovist, care vor imparti in mod egal actiunile clubului.
Informatia a fost confirmata de impresarul Victor Becali, omul pe care Vasile Turcu l-a desemnat sa gestioneze in urmatoarea perioada retragerea sa de la Dinamo. Pentru a ceda actiunile sale la Dinamo, Vasile Turcu cere conducerii din „Stefan cel Mare” nu mai putin de 2 milioane de euro, bani pe care i-ar putea investi la FC Arges. „Este foarte probabil ca Vasile Turcu sa investeasca la Pitesti. Este un club cu traditie in fotbalul romanesc si ar duce la capat o initiativa pe care a avut-o de mai mult timp”, a declarat Victor Becali.
In acest moment, FC Arges ocupa primul loc in clasamentul seriei B2, la egalitate de puncte cu FCM Targu Mures, acestea fiind principalele candidate la promovare. sursa: cancan.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3