930 x122 grota rece

mutu_trist

Mutu a pocnit un ospatar

Adrian Mutu a bătut un ospărat după ce acesta a refuzat să-i mai servească băutiri alcoolice şi i-a cerut românului să achite nota de plată, informează ANSA. Mutu l-a lovit pe chelnerul respectiv cu pumnul în figură, cauzându-i o fractura nazală. Se pare că Mutu a continuat să-l lovească deşi acesta era căzut la pâmânt. Chelnerul a fost internat la Spitalul Santa Maria, având nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

Autorităţile italiene au început o anchetă după ce ospătarul bătut a depus o plângere la poliţie, iar Mutu riscă să ajungă la închisoare. Nu este prima dată când Mutu este implicat în astfel de scandaluri. În 2006 Mutu a bătut un ospătar în hotelul unde era cazată echipa naţională, iar acum câteva luni a bătut un cetăţean libanez pentru că îi adresase cuvinte jignitoare soţiei sale, Consuelo.
Sursa: realitatea.net

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3