930×122 CAPRA 5

adi-mutu

Mutu, amendat de club si suspendat de UEFA

Clubul Fiorentina a facut demersuri sa-l sanctioneze pe Adrian Mutu pentru faptul ca a fumat in incinta stadionului si pentru o iesire neautorizata in oras, noaptea. Pentru cele doua abateri de la regulamentul intern, Mutu ar trebui sa plateasca 23.000 de euro. Fotbalistul pitestean a fost gasit fumand in incinta stadionului din Florenta, „Artemio Franchi”, iar pentru acest lucru va fi amendat cu 6.500 de euro. Mai mult, deoarece a iesit noaptea in oras si nu s-a intors acasa pana spre dimineata, Fiorentina a propus Comisiei de Arbitraj sa il amendeze pe jucator cu 16.500 de euro. In urma acestei iesit, Mutu a fost implicat si intr-un scandal care a degenerate in bataie, insa acest lucru nu pare sa-i fi deranjat pe oficialii de la Fiorentina, ci doar noaptea pierduta de jucator.
Alta veste proasta pentru Mutu este faptul ca dupa ce a fost suspendat in Serie A pana cind se va lua o decizie in cazul sau, acestuia i-a fost interzis sa joace si in meciul Bayern Munchen-Fiorentina, de saptamina viitoare, din 16-imile Ligii Campionilor. UEFA a hotarat ca atacantul roman sa nu poata evolua in cea mai importanta competitie intercluburi, in asteptarea deciziei Comitetului Olimpic Italian. Mutu a fost trecut pe lista Fiorentinei pentru Liga mai mult pentru ca italienii au fost fortati de regulament, neputind sa-l inlocuiasca pe jucator decat daca era accidentat sau daca se transfera la o alta formatie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90