EcoMoto 930×122

mutu_trist

Mutu dă gaură în bugetele cluburilor Juventus Torino şi Livorno!

Deşi nu mai joacă la Juventus Torino de ani buni, fotbalistul argeșean Adrian Mutu provoacă pagube acum în bugetul acestui club fanion din Italia. La fel păţeşte şi Livorno, un alt club italian de fotbal.

FIFA a luat decizia în procesul în urma căruia Adrian Mutu risca să plătească despăgubiri imense către Chelsea.

Forul internaţional a hotărât ca echipele italiene Juventus şi Livorno să plătească despăgubiri în valoare de 21 de milioane de euro clubului englez, deoarece l-au folosit pe Mutu după ce acesta a fost dat afară de la Chelsea fără a avea dreptul. Astfel, atacantul scapă fără a fi sancţionat.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv în 2004, după ce a consumat cocaină. Chelsea a decis să rupă contractul, iar Juventus a profitat de situaţie şi l-a transferat. În această afacere, torinezii au inclus şi clubul Livorno. Pentru că Juve avea prea mulţi extracomunitari, Luciano Moggi a apelat la o stratagemă: Livorno l-a legitimat pe român şi oficial Juventus l-a cumpărat de la acest club, arată gsp.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90