Donaris 930 x 122

    Mutu

    Mutu, inapoi la Fiorentina?

    Piteşteanul Adrian Mutu, unul dintre cei mai talentaţi, dar şi controversaţi fotbalişti români, are mari şanse să rămână în Seria A, în Italia. După ce echipa sa, Cesena, a retrogradat, Mutu a devenit liber de contract iar surse italiene susţin că el ar putea reveni la Fiorentina.

    Adrian Mutu devine liber de contract in cateva zile. Avea o clauza de elibereare in cazul in care Cesena retrograda si chiar asta s-a intamplat, susţine Sport.ro.

     

    „Mutu pleaca de la Cesena, insa romanul nu mai e asaltat cu oferte ca in trecut. Dar se pare ca va primi o mana de ajutor chiar de la clubul la care a facut o multime de probleme.

    Fiorentina il ia inapoi asa cum l-a pierdut, gratis, dupa numai un sezon. Mutu va trebui sa ii ia locul lui Montolivo, cel care a lasat un gol mare in echipa viola, scrie Calciomercato.

    Mutu a jucat in Champions League cu Fiorentina si a ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA, insa tot acolo a fost suspendat pentru dopaj cu sibutramina si criticat dupa ce a batut un ospatar.

    Mutu ramane insa unul din favoritii fanilor pentru spiritul sau de luptator dovedit pe teren”, arată Sport.ro. Mutu a mai jucat la FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Inter Milano, Juventus, Parma şi Chelsea Londra.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90