EcoMoto 930×122

Mutu scapa de amenda!

mm Elvetia. 5 octombrie 2009.
Impresarul Victor Becali a declarat, luni seara, agentiei MEDIAFAX, ca Tribunalul Federal al Elvetiei a dat o decizie de suspendare temporară a hotararii TAS, prin care atacantul Adrian Mutu era obligat la plata unei daune in valoare de 17 milioane de euro catre clubul Chelsea. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, la 31 iulie, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, la 7 mai 2008, ca jucatorul trebuie să platească clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.
Camera pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA a decis, la 7 mai 2008, ca Mutu, acum la AC Fiorentina, trebuie să plateasca fostului sau club, Chelsea, despagubiri in valoare de 17.173.990 de euro, pentru incalcarea contractului, iar internationalul roman a cerut TAS să anuleze hotărârea FIFA si sa stabilească faptul ca nu trebuie platita nicio compensatie. In 14 septembrie, internationalul roman a inaintat la Tribunalul Federal Elvetian, recursul la decizia TAS, cu ajutorul fratilor Victor si Ioan Becali. Sursa: Mediafax.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3