New Profesional Consult 930 x 122

mutu_trist

Mutu, scos la mezat de Fiorentina

Atacantul echipei Fiorentina, pitesteanul Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a fost pus pe lista de transferuri, potrivit presei italiene de joi. Mutu este pe lista de transferuri, chiar dacă internaţionalul român mai are doi ani de contract cu gruparea italiană, până în 2012.
Directorul sportiv Pantaleo Corvino a fost clar: «Mutu a făcut o mare greşeală. Vom discuta cu Prandelli, însă un lucru este sigur: viitorul Fiorentinei se numeşte Stevan Jovetici»”, scrie agenţia Ansa.
Potrivit presei internaţionale, Adrian Mutu ar urma să ajungă în vară la Fenerbahce sau Galatasaray, în Turcia.
Suspendat nouă luni şi sancţionat de Fiorentina cu înjumătăţirea salariului, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, atacantul Adrian Mutu pare să nu mai aibă niciun viitor la gruparea toscană.
Sursa: realitatea.net
{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90