EcoMoto 930×122

meci

NAȚIONALA DE TINERET VREA SĂ JOACE ÎN PITEȘTI

Conducerea municipalității Piteşti a primit o solicitare interesantă din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru organizarea unei meci internaţional.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Viceprimarul Cornel Ionică precizează pentru ePitești că este vorba despre o partidă amicală între echipele naționale de tineret ale României şi Scoţiei, pe care FRF vrea să o organizeze în Piteşti. Federaţia face demersul după ce stadionul „Nicolae Dobrin” (foto) s-a dovedit o gazdă excelentă pentru jocurile din Liga I ale Stelei București.

„FRF încă nu ne-a precizat când va avea loc meciul, dar ne bucură acest interes. Suntem deschişi la colaborare. Oricum, noi vom începe să facem lucrări de modernizare la stadion. Avem prevăzuţi în acest an 2.000.000 de lei pentru începerea unor lucrări care implică şi acoperirea câtorva mii de locuri la tribuna a II-a.”, spune Cornel Ionică. (Foto: Iulian Petre)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90