Donaris 930 x 122

bază sportivă

NOU PE SAN SIRO DE PITEȘTI. CE SE VA CONSTRUI

Nou pe San Siro de Pitești. Ce se va construi. Renumitul teren de fotbal din cartierul piteștean Ceair supranumit San Siro (după numele celebrei arene din Milano-Italia), din vecinătatea Școlii nr. 10 „Marin Preda” și a Expo Parc, pe care mai multe generaţii au bătut mingea, aflat de ani buni în paragină, va fi reabilitat și modernizat. Anunțul îl face conducerea Primăriei.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Cornel Ionică, primarul Piteştiului, reiterează faptul că municipalitatea a câştigat procesul cu persoanele care au revendicat terenul în instanţa de judecată (a existat un litigiu cu privire la dreptul de proprietate), persoane care și-ar fi dorit să construiască acolo un bloc de locuinţe. „Vom amenaja în zonă o bază sportivă. Îi vom menține astfel utilitatea dată de atâţia ani de tradiţie!”, spune primarul, care adaugă că viitoarea bază sportivă de pe San Siro va avea și instalaţie de nocturnă. Primarul nu precizează, însă, când ar putea începe și când ar urma să fie gata lucrările.

Ulterior câștigării de către municipalitate a procesului în instanță, pe San Siro de Pitești au fost depozitate materialele de construcție pentru lucrările de așa-zisă reabilitare urbană care au avut loc în zonă. Lucrările s-au încheiat, iar terenul este din nou liber. Arată, însă, deplorabil.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3