EcoMoto 930×122

    FC_Arges_Nastasie

    Năstăsie va juca fotbal cu o cască pe cap!

    Căpitanul echipei FC Argeş, Cosmin Năstăsie, va evolua cu o cască pe cap la meciul cu Gaz Metan Severin şi, probabil, la următorul, cu UTA. Nu pentru a se feri de frig, ci pentru a se proteja. Năstăsie a primit o gheată în cap la jocul trecut din Liga a II-a şi a fost dus de urgenţă la spital. Din fericire, nu a fost nimic grav şi este refăcut 100%.

    Antrenorii echipei FC Argeş s-au speriat că, după Daniel Ghiţă, îl vor pierde pe termen nelimitat şi pe cel de-al doilea căpitan, Cosmin Năstăsie. „Coco” a primit o gheată în cap în meciul cu Unirea Alba Iulia şi a fost băgat direct în spital. Acum e bine şi poate intra în meciul cu Gaz Metan Severin, dacă va fi introdus în teren de antrenorul Viorel Dumitrescu. „Am trecut peste accidentare, m-am antrenat normal cu echipa şi sper ca sâmbătă să pot să joc”, a declarat azi Năstăsie. Acesta a apucat o perioadă scurtă să lucreze la FC Argeş cu antrenorul Marian Bondrea, actualul tehnician al oltenilor, dar spune că e mult timp de atunci şi s-au schimbat destule lucruri. „Sunt 10 ani de când am lucrat cu Marian Bondrea. Eram la tineret şi ne mai lua ca să ne antrenăm cu echipa mare, eu atunci nu făceam parte din lotul lui FC Argeş. E un antrenor bun, cu experienţă, se va simţi venirea lui la echipa severineană”, a mai spus căpitanul echipei.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3